Coaching bij agressieproblemen

Je agressie onder controle?

Weet je niet wat je met je boosheid aanmoet? Voel je regelmatig agressie opborrelen? Coaching kan helpen! Hoe? Dat leggen we je graag uit.

Met af en toe boos worden is in de basis niets mis. De boosheid geeft veelal een grens aan. Ben je echter heel vaak gefrustreerd of geïrriteerd? Of word je woedend om de kleinste dingen, dan kan er iets anders aan de hand zijn. Hierdoor weten anderen misschien niet hoe ze met jou om moeten gaan, met als resultaat dat de mensen in je omgeving zich van je vervreemden. Het gevolg? Jij zit wellicht met een schuldgevoel of je voelt je juist eenzaam. Misschien voel je je ook wel onbegrepen omdat je niet weet hoe je met je boosheid en agressie om moet gaan. 

Agressiecoaching kan dan helpen. In de coachingsessies gaan we op zoek naar de oorzaak van je agressieproblemen en de triggers van jouw emoties. We onderzoeken de oorzaak en kijken hoe je reageert in verschillende situaties. Je krijgt tevens handvatten, tips en actieve oefeningen om je niet-functionele gedrag beter te kunnen ‘managen’. 

We bieden verschillende trajecten aan voor coaching bij agressie. Zowel via online coaching als blended (een combinatie van online en live). Via de knop hieronder kun je direct de verschillende opties vergelijken. Heb je een specifieke vraag? We helpen je uiteraard ook graag met een op maat traject. Neem in dat geval direct contact met ons op.

Ben je op zoek naar coaching om beter om te gaan met agressieproblemen van een partner, vriend of familielid? Lees verder of neem contact op voor een offerte.

icon About

effectieve hulp bij agressie­problemen. persoonlijk, snel en oplossings­gericht

Waarom onze coachtrajecten?

onze Voordelen

Zelf je traject kiezen

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende coachingstrajecten. Zo blijf je flexibel en bepaal je zelf wat je wel en niet nodig hebt. Dat kan zelfs per maand!

korte modules

Met onze korte e-learning modules word je snel en professioneel geholpen met jouw agressieproblemen. En heb je meer hulp nodig? Dat kan altijd!

professionele coaches

De coaches die jou bijstaan in de e-learning modules én in de online of live coachsessies zijn professionals met jarenlange ervaring op het gebied van agressieproblematiek.

Boosheid en Agressie

Boosheid en agressie zijn onmisbaar. Ze helpen je om je hart te luchten, je frustraties te uiten of jezelf te verdedigen. Maar als je vaak woedend of agressief bent, met of zonder specifieke aanleiding, dan wordt die boosheid of agressie opeens een probleem. 

Vaak gaat er een bepaalde trigger vooraf aan jouw agressieve gedrag. Die trigger veroorzaakt een emotie. Dat kan schaamte zijn, maar ook verdriet of zelfs angst. Je voelt wellicht je boosheid al opborrelen als je even genegeerd wordt. Of als je partner een eenvoudig verzoek heeft waar jij even niet zo’n zin in hebt.

De frustraties die je voelt, komen voort uit onmacht. Daar kun je op dat moment niets mee, dus word je boos. Daardoor krijg je ‘de touwtjes weer in handen’. Van boosheid schop je tegen je bureau, scheld je je partner uit of sla je zelfs iemand die er weinig aan kan doen. Dat voelt misschien even lekker, maar daarmee los jij jouw probleem niet op. Sterker: het wordt er meestal alleen maar erger van.

Ook ouders of partner kunnen meedoen

Soms doen ook ouders of een partner mee met de coaching. Het kan namelijk zijn dat jij thuis in een bepaald patroon bent beland waardoor jij je sneller boos kan voelen. Samen met jou en je ouders/verzorgers kijken we dan hoe we dat patroon kunnen doorbreken.

Als je al langer dan een half jaar een relatie hebt betrekken we soms ook jouw partner bij je behandeling. Jullie voeren dan samen gesprekken met de agressiecoach.

Wat zijn De Kosten?

Ben je benieuwd naar onze opties voor agressiecoaching. Hieronder vind je onze pakketten. Heb je een specifieke vraag of kom je er niet helemaal uit? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Basis

volledig online
295
 • online opdrachten en zelfstudie met E-reader
 • 6x 30 minuten telefonische speedcoaching
 • Factuur per e-mail

Premium

online coachsessies
745
 • Online opdrachten en zelfstudie met E-reader
 • 6x 75 minuten online coaching met video
 • Factuur per e-mail
Populair

VIP

online en live coaching
1.495
 • Online opdrachten en zelfstudie met E-reader
 • 4x 120 minuten live coaching met senior agressiecoach
 • 4x 60 min online coaching
 • 4x 15 minuten telefonische speedcoaching
 • Factuur per e-mail

Coaching voor ouders & partners

Heeft iemand in jouw omgeving agressieproblemen en is het voor jou lastig om daar op een goede manier mee om te gaan? Ook dan ben je bij React aan het juiste adres. We bieden speciale coachingstrajecten aan voor ouders/verzorgers, partners, vrienden of familieleden van mensen met agressieproblemen. Zo leer jij hoe je op een goede manier reageert op agressief gedrag van een dierbare.

Meer weten over je opties? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag alles over.

Meer weten?

Vul je gegevens in en vraag een gratis brochure aan.

Aan de slag met coaching

aanmelden voor Basis

Vragen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Aan de slag met coaching

aanmelden voor premium

Vragen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Aan de slag met coaching

aanmelden voor VIP

Vragen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.