20+

Modules

o.a. CRKBO, V&V

erkenning

Coach

voorkennis

5 dagen

duur

Overzicht

Lijkt het je wat om trainer fysieke agressiehantering te worden en zelf trainingen te geven waarmee je andere helpt om beter om te gaan met fysieke agressie? Bijvoorbeeld in het onderwijs, in de zorg, in de beveiliging en/of bij de overheid? Wil je leren doceren in persoonlijke veiligheidstechnieken, handelen bij acute geweldsituaties, humane begeleidingstechnieken bij speciale doelgroepen, humane controletechnieken en/of aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken?

Deze opleiding tot agressietrainer fysiek biedt je de mogelijkheid om jezelf op te laten leiden tot trainer Zo kun je bijvoorbeeld de interne follow up trainingen binnen je eigen organisatie geven. Na deze opleiding tot trainer Fysieke agressiehantering ben je in staat om zelfstandig een training fysieke agressiehantering te verzorgen.

Na deze opleiding kun je:

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding tot trainer fysieke agressiehantering is speciaal voor professionals die zich willen richten op het zelfstandig geven van trainingen over fysieke agressiehantering. Het maakt hierbij niet uit in welke sector je momenteel werkt. Onze opleidingen zijn o.a. geschikt voor medewerkers in de gezondheidszorg, het onderwijs, dienstverlening en de overheid. De opleiding richt zich op (werk)plekken waar er bij fysiek geweld van klanten/cliënten/patiënten door een professioneel team moet worden ingegrepen.

Video afspelen

Leerpad

De opleiding tot agressietrainer fysiek is opgedeeld in twee delen van in totaal 10 dagen.

In de level 1 opleiding staan de persoonlijke veiligheidstechnieken en de principes uit het menselijk verdedigingssysteem (MVS) centraal. Ook komen de humane begeleidingstechnieken aan de orde en worden de verschillen tussen fixatie, controle en aanhoudingstechnieken behandeld.

Totale tijdsinvestering: 2 dagen

In de level 2 opleiding komen fixatie, controletechnieken en fysieke teamprocedures aan bod. We gaan dieper in op de oefenstof en de veiligheidstechnieken uit level 1 en je leert werken met verschillende modellen gedurende de trainingen die je geeft.

Totale tijdsinvestering: 3 dagen

Wat zeggen anderen?

Klaar om te starten?

Meer opleidingen

Misschien vind je deze opleidingen ook interessant

Opleiding

Agressiecoach

Een agressiecoach heeft als doel om medewerkers een veilig gevoel te geven en hen individueel of in een groep te coachen op effectief omgaan met agressief gedrag en agressiebeleid op de werkvloer. Met de opleiding tot Agressiecoach krijg je de handvatten om op een effectieve en moderne manier jouw vaardigheden in te zetten om werknemers te coachen, management te adviseren en o.a. agressie op de werkvloer op te verminderen of te voorkomen

Agressiecoach

15-daagse opleiding
Bekijk opleiding

Opleiding

Agressietrainer Verbaal

Wil jij agressietrainer worden? De opleiding Trainer Verbale agressiehantering biedt de mogelijkheid om jezelf op te leiden tot interne trainer, waardoor je zelfstandig agressietrainingen binnen jouw organisatie kan verzorgen. Na het doorlopen van deze trainersopleiding kun je een basisprogramma op gebied van agressiemanagement opzetten én je collega’s begeleiden in het beter omgaan met ongewenst, moeilijk verstaanbaar en/of agressief gedrag.

Agressietrainer verbaal

5-daagse opleiding
Bekijk opleiding

Klaar om te starten?

Info over onze opleidingen

Vragen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Zelf persoonlijke begeleiding nodig?

Heb je behoefte aan agressiecoaching? Ook dan staat React voor je klaar. Maak kennis met onze aantrekkelijke pakketten voor alle budgetten.