professionele opleidingen voor coaches

Wil je zelf graag agressietrainingen geven maar ben je niet in het bezit van de juiste papieren? Onze coach- en trainersopleidingen helpen je op weg! Voor iedere professional die zich wil specialiseren in het geven van trainingen op het gebied van fysieke of verbale agressie bieden we een specialistische Train-the-Traineropleiding aan. Bekijk ons aanbod hieronder of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt aanbod.

Opleiding

Agressiecoach

Een agressiecoach heeft als doel om medewerkers een veilig gevoel te geven en hen individueel of in een groep te coachen op effectief omgaan met agressief gedrag en agressiebeleid op de werkvloer. Met de opleiding tot Agressiecoach krijg je de handvatten om op een effectieve en moderne manier jouw vaardigheden in te zetten om werknemers te coachen, management te adviseren en o.a. agressie op de werkvloer op te verminderen of te voorkomen

Agressiecoach

15-daagse opleiding
Bekijk opleiding

Opleiding

Agressietrainer fysiek

Wil je trainer fysieke agressiehantering worden? Bijvoorbeeld in het onderwijs, in de zorg, in de beveiliging en/of bij de overheid? Wil je leren doceren in persoonlijke veiligheidstechnieken, handelen bij acute geweldsituaties, humane begeleidingstechnieken bij speciale doelgroepen, humane controletechnieken en/of aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken? De train-the-trainer opleiding Fysieke agressiehantering biedt je die mogelijkheid

Agressietrainer fysiek

5-daagse opleiding
Bekijk opleiding

Opleiding

agressietrainer Verbaal

Wil jij agressietrainer worden? De opleiding Trainer Verbale agressiehantering biedt de mogelijkheid om jezelf op te leiden tot interne trainer, waardoor je zelfstandig agressietrainingen binnen jouw organisatie kan verzorgen. Na het doorlopen van deze trainersopleiding kun je een basisprogramma op gebied van agressiemanagement opzetten én je collega’s begeleiden in het beter omgaan met ongewenst, moeilijk verstaanbaar en/of agressief gedrag.

Agressietrainer verbaal

5-daagse opleiding
Bekijk opleiding

Opleiding

Agressieregulatietrainer -en coach (ARTC)

Deze trainersopleiding is gericht op het verminderen van anti-sociaal en agressief gedrag bij jongeren en volwassenen. Tijdens de trainersopleiding worden onderwerpen behandeld zoals sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, impulscontrole, moreel redeneren, didactiek en lesgeven.

Agressieregulatietrainer -en coach (ARTC)

5-daagse opleiding
bekijk opleiding

Waarom onze opleidingen?

Vergroot je kennis en ontwikkel je coachvaardigheden

Theorie & praktijk

Toolboxen, wetenschappelijk onderzoek en praktijkoefeningen zijn onderdeel van onze opleidingen

Ervaren trainers

Al onze opleidingen en trainingen worden gegeven door ervaren, senior specialisten

Blended learning

Volg een ideale combinatie van lessen op locatie en via onze online leeromgeving.

Meer weten?

Stuur je vraag in en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Klaar om te starten?

Info over onze opleidingen

Vragen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Zelf persoonlijke begeleiding nodig?

Heb je behoefte aan agressiecoaching? Ook dan staat React voor je klaar. Maak kennis met onze aantrekkelijke pakketten voor alle budgetten.