Wat je moet weten

Over onze Opleidingen

DE opleidingen op agressiecoach.nl worden aangeboden door react advies en training. Een gerenomeerd trainingsbureau op het gebied van agressiecoaching en -training.

We beschikken over een uitgebreid team met uiteenlopende vaardigheden. Onze trainers, trainingsacteurs en coaches vullen elkaar aan en hebben als gemeenschappelijke kwaliteit dat jouw belang, als deelnemer altijd voorop staat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze trainers naar elkaar luisteren, elkaar steunen, aanvullen en respecteren. Bekijk ons team.

Jij staat bij React Advies & Training dus altijd voorop. Naast ons uitgebreide trainings- en opleidingsaanbod, bieden we je nog een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn al onze docenten gecertificeerde en bevoegd en zijn onze trajecten wetenschappelijk en wetmatig onderbouwd. 

We bieden je blended learning, een optimale mix van online en live sessies met een uitgebreide service (ook na de sessies). We sluiten met onze trainingen en opleidingen aan bij het landelijke beleid en bieden erkend en kwalitatief goed onderwijs, waardoor accreditatie mogelijk is. Uitgebreide referenties zijn beschikbaar op aanvraag. 

Onze korte lijnen en uitstekende bereikbaarheid (24 uur per dag 7 dagen per week) zorgen ervoor dat je nooit lang met je vragen blijft zitten. 

Meer weten over ons of onze aanpak? Kijk op agressiemanagement.nl of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Blijf Ontwikkelen

Onze trainingen en opleidingen zijn gecertificeerd door een aantal belangrijke, erkende instanties in verschillende branches. Belangrijk, want daarmee weet je als professional zeker dat datgene wat je leert, bijdraagt aan jouw professionele ontwikkeling en dat de training relevant is voor het uitoefenen van jouw beroep.

Maar daarmee ben je er niet. Als je een opleiding of training hebt gevolgd, is het belangrijk om regelmatig je kennis te blijven updaten. Een trainer of coach moet zich daarom minimaal 1 dag per jaar bezig houden met hercertificering.

Korting op hercertificering

  • Bij een samenwerking van drie jaar krijg je als trainer of coach 15% korting op hercertificeringstrajecten via React.
  • Bij een samenwerking van vijf jaar krijg je als trainer of coach 20% korting op hercertificeringstrajecten via React.

Vind een passende opleiding

Agressiecoach NL

Agressiecoach Nederland is het platform waar agressietrainers zich verder kunnen ontwikkelen tot agressiecoach en agressiespecialist. Ben jij agressietrainer of een ervaren coach met interesse in agressie of agressieregulatie? En wil jij je positie als professional versterken? Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan via de knop hieronder. 

Agressiecoach NL is ook hét platform waar coaches met belangstelling voor agressie, boosheid, opgekropte woede, hevige frustratie, externaliserende agressie, et cetera zich aansluiten om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. 

Ondersteuning

Voor iedere cliënt in Nederland ondersteuning waar de transitie van (jeugd)zorg naar de gemeente niet optimaal verloopt of kennis over behandeling van agressieregulatie nog onvoldoende is.

Connectie

De link tussen zorgprofessionals, psychologen, psychotherapeuten of psychiaters als ondersteuning op zijn/haar behandeling

Kortom: een platform voor en door (agressie)coaches!

Klaar om te starten?

Info over onze opleidingen

Vragen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie aanvragen

meer weten over hercertificering

Vragen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Info over Agressiecoach NL

Vragen? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Zelf persoonlijke begeleiding nodig?

Heb je behoefte aan agressiecoaching? Ook dan staat React voor je klaar. Maak kennis met onze aantrekkelijke pakketten voor alle budgetten.